Vajen van den Bosch en Albert Verlinde

Groot nieuws voor Vajèn!

Groot nieuws voor Vajèn van den Bosch! De actrice werd afgelopen week verrast door Albert Verlinde, die haar wel erg mooi nieuws mocht vertellen. Zo mooi, dat Vajèn helemaal vol schoot.

Vajèn van den Bosch gaat de hoofdrol spelen in On Your Feet!, de musical over het leven van Emilio en Gloria Estefan. Vajèn kruipt in de huid van de wereldberoemde zangeres. “Gloria Estefan is één van ’s werelds grootste popiconen. Het is niet eenvoudig om iemand te vinden die niet alleen haar bijzondere levensverhaal overtuigend kan vertolken, maar ook nog eens Gloria’s unieke sound en rhythm bezit. Vajèn verraste ons allemaal met haar indrukwekkende audities en heeft ons laten zien dat ze alles in huis heeft om de rol te kunnen spelen. Met trots presenteren we dan ook onze Gloria aan Nederland!” aldus Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland. Wie de rol van Emilio Estefan gaat spelen wordt later bekend gemaakt. On Your Feet!, met hits als ‘Conga’, ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Anything for You’, is de opvolger van The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical is vanaf 17 oktober te zien en gaat op zondag 29 oktober in première.
Vajèn: “Gloria Estefan is voor mij een living legend. Tijdens de audities in New York heb ik de rol al een beetje mogen ontdekken en dat was een waanzinnige ervaring. Ik vind het super spannend om haar te gaan spelen, maar ik kan echt niet wachten tot het zo ver is. I’m ready to conga!”. Vajèn van den Bosch kreeg in 2012 landelijke bekendheid door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in de finale stond. In het theater was ze onder andere te zien als Sandy in Grease en als Liesl in The Sound of Music. Op televisie speelde ze rollen in onder andere Nieuwe Tijden en SpangaS.
De feelgood musical On Your Feet! vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *