Goldie Hawn and Kurt Russell

Foto (c) lan Light

Kurt Russel en Goldie Hawn betrapt door politie

Foto (c) lan Light

Acteur Kurt Russel heeft in een Amerikaanse talkshow verklapt dat de acteur samen met zijn vrouw Goldie Hawn, is betrapt door de politie. Hoe, waarom en op welke plek ze zijn betrapt is echter hilarisch!

Kurt Russell en Goldie Hawn zijn op hun eerste date betrapt door de politie, toen het acteurskoppel, dat al meer dan dertig jaar samen is, seks had. De 66-jarige Russel onthulde dat vrijdag in de Amerikaanse talkshow Harry aan presentator Harry Connick Jr.
Volgens Kurt Russel gingen Hawn en hij op hun eerste date naar een oorlogsfilm, waarna ze gingen dansen in een club. Toen de acteurs beloten de avond voort te zetten in het nieuwe huis van Hawn, moesten de twee inbreken omdat de nu 71-jarige actrice de sleutels daarvan nog niet in bezit had. “We vonden onze weg naar boven, waar nog geen meubels stonden. We begonnen met elkaar te vrijen, totdat politie ineens voor onze neus stond en een zaklamp in onze gezichten scheen. We moesten namelijk inbreken in het huis om binnen te komen. Het was bizar en vreemd.”, aldus Russel.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *