Mel B, Steph Belafonte

Spice Girl Mel B. filmde seks met kindermeisje

Foto (c) Eva Rinaldi

Ex-Spice girl Mel B. heeft volgens rechtbankpapieren die de Engelse krant The Sun in bezit heeft, gefilmd hoe haar echtgenoot seks had met het kindermeisje van het stel. Volgens de papieren bleek de zangeres zelf structureel mee te hebben gedaan aan het seks spel.

Volgens de papieren beweert Lorraine Gilles ruim zeven jaar zonder deel heeft genoen aan trio’s met Melanie Brown en haar echtgenote Stephen Belafonte. Brown en Belafonte, beiden 41 jaar, liggen op het moment in scheiding. Tijdens de scheiding heeft Mel B. echter verschillende dingen gezegd die volgens het voormalige kindermeisje, dat nu pas 26 jaar is (!), niet kloppen. De Duitse Gilles heeft de zangeres inmiddels aangeklaagd wegens smaad.
Volgens Mel B. zouden Gilles en de Amerikaanse Belafonte naast de trio’s een affaire hebben gehaden zou Gilles door de man zijn gedwongen tot een abortus. Volgens het voormalige kindermeisje is daar echter geen letter van waar. Melanie Brown en Stephen Belafonte liggen na een huwelijk van tien jaar in scheiding, waarbij de zangeres verklaart jarenlang te zijn mishandeld door haar man. Ook zou de zangeres claimen dat Belafonte en Gilles haar zouden afpersen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *