Johan Vlemmix

Zo vierden deze BN’ers Koningsdag

Donderdag was het weer een erg gezellige Koningsdag. Niet overal was het goed weer, maar op de meeste plekken in Nederland was het weer toch zo dat er een erg mooie Koningsdag gevierd kon worden. Wij zochten een aantal bekende Nederlanders op en keken hoe zij Koningsdag vierden!

Ondanks dat ze tegenwoordig voor haar werk met K3 in Antwerpen woont, komt Klaasje natuurlijk regelmatig naar haar moederland om leuke feesten mee te vieren.

Fijne Koningsdag allemaal!!! #throwback

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Zou het zo slecht gaan met Carlo Boszhart? De presentator verkocht op Koningsdag zijn DVD collectie, maar ook veel meer… Naar verluidt heeft bij 59 euro en centen verdiend…

Met Wil op de vrijmarkt al 4 euro rijker ! #koningsdag #gezellig #wilwilwel #carlostvcafe

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard) op


Gerard Joling bleek gewoon lekker thuis met Koningsdag. Waarschijnlijk had hij er geen kracht meer voor. En wees nu eerlijk, je hoeft het huis iet nuit om een oranjebittertje te drinken


Oranjegek Johan Vlemmix kon natuurlijk niet wegblijven in Tilburg.

Selfie met de #koning #koningsdag2017 #noskoningsdag

Een bericht gedeeld door Johan Vlemmix (@johanvlemmix) op


Jeroen van der Boom zit op het moment in Málage, in Spanje. Maar dat weerhield de zanger er niet van om met enkele vrienden Koningsdag in Spanje te vieren.

Lang leve de koning !!!#spanje

Een bericht gedeeld door Jeroen van der Boom (@jvdboom) op


Overigens waren niet alleen Nederlanders in het Oranje gestoken. Ook de Spaans/Vlaamse Belle Perez vierde in Nederland Koningsdag mee. Belle krijgt de Nederlandse feesten sowieso veelvuldig mee, aangezien zij veel familie in Eindhoven heeft wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *