Rolling Stones 2017

Rolling Stones naar Nederland? [Edit: !)

De geruchten gaan dat de Rolling Stones later dit jaar twee keer naar ons land komen. Geruchten zijn de kop opgestoken dat de band opzondag 15 oktober naar Arnhem voor een optreden in stadion GelreDome komt en zo’n twee weken eerder, op zaterdag 30 september naar de Amsterdam ArenA in Amsterdam. De laatste keer dat de Stones een optreden gaven in Nederland was in 2014, op Pinkpop.

Het gerucht is de wereld ingeholpen door Radio DJ Gerard Ekdom, in de hoop nog wat nieUwe luisteraarS te trekken voor de publieke omroep. Mogelijk heeft de publieke omroep een dealtje met MOJO gesloten om de geruchten de wereld in te helpen, in ruil voor gratis reclame op de publieke zenders.

De data die nu gehint worden:
30 september 2017: Arena, Amsterdam
15 oktober 2017: Gelredome, Arnhem

In Duitsland zijn inmiddels ook al drie concerten uitgelekt:
9 September: Hamburg, Stadtpark Festwiese
12 September: München, Olympiastadion
9 Oktober: Düsseldorf, Esprit Arena

[Edit]: De geruchten bleken volledig te kloppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *