Recording artist Rachel Platten sings ‘Fight Song’ during the 2016 Invictus Games closing ceremonies in Orlando, Fla. May 12, 2016. The song served as the theme song throughout the games. (DoD photo E. Joseph Hersom)

Baby voor zangeres Rachel Platten

Rachel Platten, de Amerikaanse zangeres die bekend werd met haar nummer ‘Fight song’ uit 2015, is in verwachting. Volgens het Amerikaanse US Weekly is dee 37-jarige in verwachting van haar eerste kind. Het is nog niet bekend wanneer de zangeres is uitgerekend. Vader van de baby is haar vriend Kevin Lazan, met wie ze al meer dan tien jaar samen is en in 2010 op Rhode Island in het huwelijksbootje stapte, tijdens een traditionele Joodse bruiloft.

Haar nummer ‘Fight Song’ werd door Hillary Clinton gebruikt als campagnenummer in de strijd om het presidentschap van de Verenigde Staten. Platten bracht in oktober 2017 haar vierde album uit, genaamd ‘Waves’.

Originele foto (c) E. Joseph Hersom (DoD News), CC By 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *