Foto: Ketnet

Actrice Désirée Viola overleden op 26-jarige leeftijd

Actrice Désirée Viola, de Vlaamse die bekend is geworden als prinses Roos in de Studio 100-reeks ‘Prinsessia’ is vrijdag op 26-jarige leeftijd overleden. Het nieuws is bevestigd door Studio 100 en door haar vader Patrick Breugelmans, mede-oprichter van Pukkelpop. Ook was Désirée te zien als Fien Poirier in Nieuwe tijden, een spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanja (@tanja_sophia_de_raad) op

De actrice uit het Belgische Houthalen was eerder al te zien in series als ‘1000 Zonnen’ en ‘Galaxy Park’. De knappe actrice won in 2013 de Flair-modellenwedstrijd.

“Gisteren is het leven zoals wij dat kennen gestopt. Desiree was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses… Een dochter uit de duizend. Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen. We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor de steun en troost, voor alle blijken van medeleven. Iedereen vraagt waar ze ons mee kunnen helpen, het antwoord is eenvoudig: hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa.”, aldus haar vader op Facebook.

Over de omstandigheden van het overlijden van de 26-jarige actrice zijn geen officiële mededelingen gedaan, maar geruchten zeggen dat de actrive zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *