Level 42 naar Bospop. Ook Fish vrijwel zeker

Level 42 komt naar Bospop. De razend populaire Britse band zal in het weekend van 12 tot en met 14 juli 2019 op het evenemententerrein in Weert zijn opwachting maken. Ook Fish zal hoogstwaarschijnlijk op het podium staan in Weert. Woensdag 19 december presenteren ze de overige (bevestigde) bands officieel.

Level 42

Level 42 scoorde in de jaren 80 grote hits als ‘Love Games’, ‘Lessons In Love’, ‘It’s over’, ‘Running In The Family’ en meer. De band rondom de charismatische frontman Mark King en de goedlachse Mike Lindup stond afgelopen oktober en november nog in ons land. Meer dan 10 uitverkochte concerten stonden de mannen op het podium.


Fish

De Schotse schrijver/zanger Fish bracht onlangs een nieuwer EP uit onder de titel ‘A Parley with Angels’. Dit als voorproefje voor zijn nieuwe album ‘ Weltschmerz’ dat in 2019 wordt verwacht. Fish trad in oktober enkele concerten op in ons land, waarbij de sympathieke Schot waarschijnlijk al werd vastgelegd voor Bospop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *