Twee mijlpalen voor Femke Meines

Een mijlpaal op school én als artiest: Femke Meines heeft met haar vmbo tl-diploma op zak de magische grens van 100.000 volgers op Instagram bereikt. Met 40.000 YouTube-abonnees, 25.000 volgers op Facebook en grote following op Twitter en Snapchat mag ze zich scharen tussen de top van Nederlandse influencers. De vlogs en videoclips van Femke zijn op YouTube zo’n 25 miljoen keer gestreamd en zo gaat het nog wel even door.

Acteren
Ook dit jaar (inmiddels de tweede serie) is Femke te zien in de Disney Channel serie ‘Just Like Me’ als het typetje Liz. Het typetje Liz lijkt ergens wel op haar echte leven. Singer-songwriter ‘Listen2Liz’ maakt ondanks haar prachtige stem kennis met de zware concurrentie in de muziekwereld. Van deze muzikale serie is ook een album verschenen waaraan Femke meewerkt.

Toekomst
Femke gaat een vervolgopleiding doen maar haar carrière blijft op één staan. De vlog- en tv-opnames zijn alweer volop gaande en optredens staan in de agenda. Eigenlijk had Femke dan ook geen tijd voor herkansingen: vóór haar examenuitslag had ze al optredens gepland in de herkansingsperiode. Dat ze gisteren over de 100.000 volgers heen ging op Instagram is een mooie bekroning op haar harde werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *