Filmpremière Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dinsdag 30 juli was de premiere van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. De presentatie vooraf was logischerwijs in handen van de broers Tom en Tim Coronel (ook wel bekend van de Allsecur autoverzekering reclames). Naast hen waren er veel BN-ers aanwezig op de rode loper, waaronder Monica Geuze, Lars Veldwijk, Kalvijn, Sophie Milzink, Jeremy Sno, Nina Warink, Donny Roelvink, Stefania, Manon Tilstra, Raymond van Barneveld, Jannes Heuvelmans, Manou Jue Cardoso, Vincent Visser, Ferry Somogyi, Tarik Janssen, Sonia Eijken, André Dongelmans, Mike Verhoed, Pearl Jozefzoon, Melle Schram, Loïs Beekhuizen, Karsten van Broekhoven, Naomi Sauer, Everon Jackson Hooi, Luna Dubois, Glenn Eilbracht, Fleur Verwey, King Faisell, Jojo Pors, Fenna Hill, Marvin Verwijk, Ron Simpson, Dianne van der Eng, Dave Dekker, Casper Feddema, Jard Struik, Sam de Wit, Thomas Cox, Lakshmi, Ferdi Stofmeel, Birgit Kunstt, Jefferson Manson, Myron Talloway, Jayden Orlando, Nick Golterman, Yasmin Karssing, Denzel von Deira, Margot Hanekamp, Mike Buiten, Zaid Ouardani, Rogier Komproe, Nafiesa Rasoelbaks, Tommy Kok, Nanouk Meijer, Tom Hofman, Mo Hershi en Lukas Kamphuis.

Waar gaat de film over?
Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht. De actiefilm FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW draait vanaf 31 juli in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *