Britt Scholte

Britt Scholte krijgt gastrol in Instareeks Anymoodys

Britt Scholte werd bekend door haar hoofdrol in de jeugdserie Brugklas. Na Brugklas was Britt te zien in de RTL Telekids serie Kattenoog en volgde haar eigen programma bij Zapp genaamd Britt & Niek On Topic. Ook was zij te zien het kinderprogramma Superbrein en in de bioscoopfilm Hartbeat. Van 2016 tot 2019 vertolkte Britt de rol van Kimberly Sanders in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Anymoodys plaatst maandag t/m donderdag een Instagramstory en in het weekend worden alle afleveringen op IGTV geplaatst. Door de inhoud dichtbij de eigen belevingswereld te houden en vooral niet te belerend over te komen, geeft Anymoodys de jeugd een mogelijkheid om meer over hun emoties te praten. Zij maken hierbij gebruik van speelse figuurtjes genaamd de Anymoodys.

De cast heeft ook een eigen nummer uitgebracht genaamd Naked. Het nummer gaat over acceptatie en volledig jezelf kunnen zijn, maatschappelijke thema’s die ook in de serie veel naar voren komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *