Marco en Leontien in scheiding?

Marco Borsato legt wegens persoonlijke omstandigheden al zijn werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer. Dat maakte de zanger donderdag bekend. Volgens de verklaring heeft Marco na een lange, zeer intensieve periode met vele hoogte- maar helaas ook dieptepunten, een pauze nodig om uit te rusten en te werken aan zijn herstel. De agenda van Marco is voor onbepaalde tijd volledig leeg gemaakt en dat betekent dus dat er voorlopig geen concerten en televisiewerkzaamheden plaatsvinden.

β€œWat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan.” aldus Marco Borsato. De verklaring is apart, aangezien de zanger vorige week nog een frisse start en een nieuwe website aankondigde.

De rustperiode voedt de geruchtenstroom dat de zanger momenteel in scheiding ligt met zijn vrouw Leontien. Begin oktober kwam uit dat Borsato tien jaar geleden een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond. Leontien verscheen sindsdien niet meer in het openbaar met haar echtgenoot, en ging zonder Marco naar Aruba om bij te tanken.

Enkele weken later nam Leontien ook even rust door naar Val Thorens te vertrekken om in het beroemde ski-oord tot rust tekomen. Ook de kerstwens die zij op INstagram plaatste, was er een van haar alleen, zonder Marco.

Foto (c) Armelle van Helden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *