Jindra

Foto (c) Studio 100

Jindra komt met debuut-EP ‘Voel jij wat ik voel’

Twee jaar na haar deelname aan het televisieprogramma K3 zoekt K3 zet zangeres Jindra van Schaijk de eerste stap in haar solocarrière. Via crowdfunding haalde de jonge zangeres het benodigde bedrag binnen om de droom voor een eigen EP te laten uitkomen. ‘Voel jij wat ik voel’ is een plaat met Nederlandstalige liedjes; stoer, lief, pittig en romantisch. Elk vertellen ze hun eigen verhaal en iedereen mag deze verhalen horen. Jindra zal het eerste exemplaar van Voel jij wat ik voel op 17 september 2017 in ontvangst nemen, waarna deze gelijk verkrijgbaar zal zijn.

Bij het Nederlandse en Vlaamse publiek werd Jindra bekend door het televisieprogramma K3 zoekt K3 waar Jindra in de finale net geen onderdeel werd van de Vlaams-Nederlandse meidengroep. Twee jaar na dit avontuur komt ze met haar eigen debuut-EP. “Toen iemand anderhalf jaar geleden tegen me zei: ‘Jij moet eens liedjes gaan schrijven’, dacht ik ‘never gonna happen’. Ik heb geen verstand van songwriting, dacht ik. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt en opeens was hij daar, binnen een half uur stond mijn eerste liedje op papier.”

Het bedrag om deze EP te financieren heeft Jindra bij elkaar gehaald door middel van crowdfunding, waarbij ze binnen vijf weken het benodigde bedrag had bereikt. Na maanden hard werken in de studio en slapeloze nachten kan de EP eindelijk worden gedeeld met het publiek. “De zoektocht naar mijn eigen ‘sound’ is beangstigend, overweldigend, bevrijdend, frustrerend en oh zo bevredigend. Ik ontdek mezelf opnieuw. En nu wil ik dat met iedereen delen.”

De debuut-EP van Jindra ‘Voel jij wat ik voel’ is vanaf 17 september 2017 verkrijgbaar en beschikbaar op alle grote download- en streamingplatforms, waaronder iTunes en Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *