Vivienne van den Assem moeder geworden van een zoon

Vandaag heet RTL Boulevard bekend gemaakt dat presentatrice Vivienne van den Assem vorige week zaterdag, 8 december, is bevallen van een zoon, Guus. Het is het eerste kind voor de 35-jarige Van Assem en haar vriend Arne van Terphoven.

Vivienne van den Assem brak door als Sophie Bergman in de soapserie Goudkust. Daarna acteerde ze onder anderen als Lizzy Vehmeijer in de soap-serie Onderweg naar Morgen en was ze te zien in de populaire kinderserie en filmreeks ZOOP. Van den Assem presenteerde daarnaast onder anderen het programma Goedemorgen Nederland, het Nationaal Songfestival, Zapp Sport, won ze Wie is de Mol? in 2009 en presenteert ze sinds dit jaar RTL Boulevard.

Vivienne van den Assem en Arne van Terphoven zijn inmiddels tien jaar samen, en geven aan dat het goed gaat met Guus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *