Premiere film Hoe Tem je een Draak 3

Zaterdag 12 januari was het de Nederlandse premiere van inmiddels de derde film in de reeks Hoe Tem je een Draak. Daarbij waren veel bezoekers aanwezig, maar ook presentatrice Pip Pellens, de Nederlandse stemmencast Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Erik van der Hoff (Hork). Daarnaast waren de volgende BN-ers aanwezig: de band FOURCE (die ook nog optrad), Mylène en Rosanne Waalewijn, Nick Golterman, Renée Fokker, Sandra Ysbrandy, Ferry de Ruiter, Luna Dubois, Lente Voorhoeve, Pelle Vastenhoud, Janice (Bosmans), Nienke van Dijk, Yesser Roshdy (Yes-R), Alkan Cöklü en Brigit Maasland.

Hoe Tem je een Draak 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Vanaf 12 januari in de bioscoop, in 2D en 3D.

Foto’s (c) Armelle van Helden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *